Slide background
Call2action-2
image-over ons

pijlWaarom Resoluut?

Resoluut Vastgoed is de specialist in transformatie van leegstand vastgoed. Wij zijn de ideale partner om uw leegstaand vastgoed wederom optimaal te laten renderen. Resoluut transformeert leegstaand vastgoed aan de hand van ons transformatiepakket; het totaalconcept voor transformatie!

Hiermee bieden wij onze opdrachtgevers een maatwerkoplossing voor hun leegstaand vastgoed. Of het nu gaat om de realisatie, de verhuur of het beheer: bij Resoluut kan het allemaal. Uw leegstand is onze zorg!

pijlOver ons

Resoluut Vastgoed is een jonge, dynamische, onderneming. Wij leveren vastgoedkundige oplossingen op maat. Elk pand is uniek en heeft specifieke kwaliteiten en kansen. Het is onze kracht om deze kwaliteiten optimaal te benutten. Daar plukt u de vruchten van.

In plaats van een oplossing aan de vraagkant van de markt te zoeken hebben wij gekozen voor een andere benadering – aanpak van de aanbodzijde. Door de transformatie van uw leegstaand vastgoed naar een van onze unieke concepten schaart u zich in een krappe markt. Uw vastgoed rendeert hierdoor wederom optimaal.

Resoluut treedt zowel op als gedelegeerd- als risicodragend ontwikkelaar. Dit is afhankelijk van de wens van onze opdrachtgevers en de potentie van de propositie. Ook hierin levert Resoluut wederom maatwerk.

Bespreek de mogelijkheden geheel vrijblijvend in een kennismakingsgesprek.